Fysio Geertruidenberg

Als je blessures of pijnklachten hebt, bijvoorbeeld in je armen, benen, schouders of rug; vanwege een (chronische) aandoening of een ongeluk, dan kan een bezoek aan de fysiotherapeut daarin helpen.

Een fysiotherapeut is er ook voor medische begeleiding bij beweegzorg of als je na een operatie of ongeval moet revalideren.

Ben je op zoek naar een fysio in Geertruidenberg? Op deze pagina vind je een lijst met alle fysiotherapeuten in Geertruidenberg. 

Klik op de naam van een van de fysio’s in Geertruidenberg voor meer details. 

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Fysiotherapeuten in Geertruidenberg

Neem vooraf contact op met je eigen zorgverzekeraar om te kijken of en hoeveel behandelingen van een fysio je vergoed krijgt. Kijk ook of je zorgverzekering het bezoek aan alle fysio’s in Geertruidenberg toestaat, of dat er bepaalde fysiotherapeuten zijn uitgesloten. Hoewel fysiotherapeuten ook getraind zijn in bepaalde (sport)massages, ben je misschien meer op zoek naar een ontspannende massage. In dat geval kun je ook deze lijst met massagesalons in Geertruidenberg bekijken. 

Hopelijk vind je een fijne fysiotherapeut in Geertruidenberg. Met deze lijst fysio’s in Geertruidenberg moet dat goed komen!

Fysiotherapie in Geertruidenberg

Heb je een fysiotherapiepraktijk in Geertruidenberg en sta je niet op onze pagina? Stuur ons dan een berichtje!