GEMEENTEBLADKennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning, Klein Prinsenhof nabij Koestraat in Geertruidenberg

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Geertruidenberg

Geplaatst op Lokaalnieuwsgeertruidenberg.nl op: 29-2-2024

  1. Bekendmakingen Geertruidenberg
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving besluit op aanvraag omgevingsvergunning, Klein Prinsenhof nabij Koestraat in Geertruidenberg

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

De gemeente heeft op 21 februari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2024-00000058 voor het plaatsen van een schaft unit, opslag container en afvalcontainer en een dixi op locatie Klein Prinsenhof nabij Koestraat in Geertruidenberg. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteiten:•opslaan roerende zakenInzien Op verzoek kunt u het besluit en de bijbehorende stukken inzien.Mogelijkheid tot bezwaarU kunt bezwaar maken tegen het besluit. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. De termijn voor het indienen van een bezwaar eindigt op 3 april 2024. Voor meer informatie over de procedure kunt u contact opnemen via info@geertruidenberg.nl of telefoonnummer 14-0162.

Unknown

 Lokaalnieuwsgeertruidenberg.nl Redactie

Lokaalnieuwsgeertruidenberg.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Geertruidenberg. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.