WATERSCHAPSBLADAanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van de Centraleweg 36 te Geertruidenberg.

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Waterschap Brabantse Delta

Geplaatst op Lokaalnieuwsgeertruidenberg.nl op: 1-3-2024

  1. Bekendmakingen Geertruidenberg
  2. WATERSCHAPSBLADAanvraag watervergunning voor het uitvoeren van waterhuishoudkundige werkzaamheden ter hoogte van de Centraleweg 36 te Geertruidenberg.

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Centraleweg Geertruidenberg Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen waterschap Geertruidenberg

Aanvraag is ontvangen op 26 februari 2024 met registratienummer 0652739555 voor het aanleggen van een 10kV kabeltracé door middel van een HDD boring kruisend met de primaire waterkering DWK00198 (Dongedijk West) ter hoogte van de Centraleweg te Geertruidenberg in het kader van het project Tractie Energie Verzwaring (TEV) tracé Lage Zwaluwe.Indien u meer informatie wenst over de aanvraag kunt u contact opnemen via het telefoonnummer 076 564 10 00.Breda, 29 februari 2024

Unknown

 Lokaalnieuwsgeertruidenberg.nl Redactie

Lokaalnieuwsgeertruidenberg.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Geertruidenberg. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Geertruidenberg

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.